Inhoud programma seminar organisatievormen is bekend!

Seminar organisatievormen Yourknowhow

 

Zoals eerder al bekend gemaakt vindt er 8 december 2015 een seminar plaats waar Theo Severien namens Yourknowhow (en Business Fundamentals) zal spreken over vakkennis in de taal van en vanuit de werkvloer. Dit doet hij in Mechelen op het seminar Inspirerende vormen van organisatie ontwerp. Het gehele programma is inmiddels bekend. Naast Theo Severien zullen ook Jan de Winter en Philippe Bailleur spreken over onder andere gedrag in kernsituaties en eenvoud en participatie bij verandertrajecten.

Op dit seminar zullen bovengenoemde onderwerpen besproken worden aan de hand van actuele praktijkcasussen. Theo Severien zal zich focussen op het project van Business Fundamentals en Yourknowhow bij de LPA (Lokale Politie Antwerpen) over de implementatie van vakkennis management vanuit de essentie. 'Eenvoud' en 'de taal van de werkvloer' staan hierbij centraal.

Inschrijving voor dit seminar is helaas op dit moment niet meer mogelijk vanwege de grote belangstelling. Wilt u graag een volgend seminar of lezing bijwonen van Theo Severien houdt u dan vooral ons Twitter account en onze website in de gaten.