Ons verhaal

De ervaring binnen Yourknowhow met het implementeren van vakkennis en kennismanagement gaat terug tot aan 1997. In die tijd begon Theo Severien zich te specialiseren in verandermanagement vanuit de essentie. Hier werd de basis gelegd van het inzichtelijk maken van de essentie van organisaties. In 2002 kwam hij in aanraking met de DEMO/PSI methode. Deze methode verbindt mensen en middelen in de organisatie om tot een optimale organisatiewerking te komen.

Na 2002 heeft Theo Severien vanuit diverse bedrijven diensten en producten aangeboden gebaseerd op de DEMO/PSI methode. Dit leidde tot de oprichting van Doenrade Inviseurs. Doenrade Inviseurs legde zich steeds meer toe op het beschrijven en delen van vakkennis. De resultaten hiervan werden onder andere gekoppeld aan software implementatie projecten en het vastleggen van de bijbehorende organisatie processen.

Uiteindelijk resulteerde dit in de oprichting van Yourknowhow in 2015. Inmiddels werken wij met drie vaste medewerkers en een netwerk van associates en consultants aan het vaststellen, verzamelen en delen van vakkennis binnen organisaties. Zo dragen nu wij bij aan de verbetering van actuele vakkennis, de invoering van nieuwe denk- en ICT-systemen en het opleiden van (nieuwe) medewerkers.

 

Theo Severien

Mijn naam is Theo Severien. Sinds 1997 ben ik mij gaan toeleggen op het vastleggen van vakkennis vanuit de essentie. Sinds 2015 doe ik dat vanuit Yourknowhow.

Meer...

Maud Severien

Ik ben Maud Severien, en ik ben sinds 2015 werkzaam voor Yourknowhow als trainer en (vak)kennismanagement specialist.

Meer...