Yourknowhow geeft keynote presentatie op DREAM event

Requirements door anders kijken, anders denken, anders doen vanuit de essentie

Keynote presentatie DREAM Event requirements

Op 8 oktober 2015 vond het jaarlijkse DREAM (Dutch Requirements Engineering and Management) event plaats in Vianen. DREAM wil graag een bijdrage leveren aan het verder verspreiden van de kennis en het begrip van alles wat met requirements te maken heeft. Ook dit jaar werden er weer vele bewezen praktijkvoorbeelden inclusief theoretische onderbouwing gedeeld.

Yourknowhow was in de persoon van Theo Severien uitgenodigd om een keynote presentatie te geven over het bewezen praktijkvoorbeeld van de Lokale Politie Antwerpen en de specifieke Yourknowhow aanpak om samen met de werkvloer te komen tot breed gedragen requirements en vakkennis. 

Tijdens zijn presentatie liet Theo Severien de aanwezigen zien hoe via de Yourknowhow filosofie van 'anders kijken, anders denken, anders doen' en met het gebruik van PSI (Prestatie door Sociale Interactie) vakkennis vastgelegd kan worden en hoe dit een unieke basis vormt voor verdere systeemontwikkeling.

Bij deze bedankt Yourknowhow de organisatie van het DREAM event 2015 nogmaals voor de inspirerende en geslaagde dag en wij kijken uit naar de volgende editie.